Sheraton Sopot na tegoroczną celebrację Świąt Wielkanocnych przygotował pyszną ofertę menu z muzyką na żywo. Elegancki bufet odbędzie się w sobotę 30.03 w Restauracji Wave oraz 31.03 w salach balowych Baltic Panorama z panoramicznym widokiem na sopockie molo oraz przestrzenną i pełną światła Marco Polo.
Szef kuchni, Marek Soczewka, zaplanował wyjątkowe menu, które przeniesie gości w kulinarną podróż po tradycyjnych smakach kuchni polskiej, ale i nie tylko! Wędzony pstrąg z Zielenicy, domowy pasztet z gęsi, jaja faszerowane tatarem z podwędzanego łososia i kawiorem z pstrąga, pierogi z dzikiem, smażona biała kiełbasa z zasmażaną kiszoną kapustą, to tylko niektóre dania bogatego menu.
Na talerzach pojawią się również rozpływające się w ustach desery, takie jak czekoladowy mazurek z konfiturą porzeczkową, pascha z bakaliami czy też pieczony sernik brûlée.