Pracodawcy Pomorza Extranet Pracodawców Pomorza

<< Lista ogłoszeń
Od Sopot Zdrój Sp. z o.o.

Kolacja na 6 rąk

Po 15 latach znów w jednej kuchni To będzie wyjątkowa kolacja autorstwa Marka Soczewki, Marcina Sasina i Kamila Jabłońskiego, którzy swoje kariery zaczynali wspólnie w warszawskim Sheratonie. Dziś Marek jest szefem kuchni nadmorskiego Sheraton Sopot, Marcin warszawskiego Sheratona, a Kamil legendarnego hotelu Bristol.

 

Kolacja na 6 rąk to kolejne spotkanie z cyklu autorskich kolacji szefów kuchni. Pierwsza odbyła się w Warszawie w grudniu w Restauracji InAzia, gdzie szefowie oczarowali gości azjatyckimi kompozycjami smakowymi. Tym razem szefowie będą gotować i komentować dania w Sopocie, dokładnie na wprost sopockiego molo w Restauracji Polskie Smaki.

Marek, Marcin i Kamil stworzyli wyjątkowe 6-daniowe menu, które zabierze Państwa w niezapomnianą podróż po bogactwach smaków rodzimej kuchni. Eksperymentując, nadadzą nowej autorskiej formy dobrze nam znanym smakom, które oczarują już od pierwszego kęsa.

MENU
Starter Chefa
Mus z kaczki, jarzębina, pistacje, zielone jabłko
Przystawka
Tatar z jelenia, borowiki, trybula, topinambur
Zupa
Bulion grzybowy, raki, oliwa, rydze
Danie główne rybne
Złoty pstrąg, dziki brokuł, dynia, groszek, wędzony kawior
Intermezzo
Wiśnia, rozmaryn, krupnik wiśniowy
Dania główne mięsne
Jagnięcina, ziemniak z ogniska, brukselka, trawa żubrowa
Deser
Kaszubski Las, czekolada, malina, burak, miód, orzech

Do 6-daniowego menu, zaproponujemy koktajle od Brown Forman, wino oraz napoje bezalkoholowe w cenie 385 zł za osobę (cena zawiera 10% opłaty za service charge).

Kup bilet - https://sheratonsopot.vouchercart.com/33137/kolacja-na-6-rak-w-restauracji-polskie-smaki

Zdjęcia