Szanowni Państwo,
Mamy zaszczyt zaprosić do uczestnictwa w konferencji “Optymalizacja kosztów gastronomii”, która odbędzie się 4 kwietnia 2019 r. w Hotelu Sheraton Sopot. Organizatorami wydarzenia są „Pracodawcy Pomorza”, Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku oraz grupa Venturis HoReCa. Konferencję dedykujemy inwestorom, prezesom, dyrektorom, F&B menedżerom, szefom oraz pracownikom kuchni oraz wszystkim tym, dla których kwestie związane z podnoszeniem konkurencyjności sektora gastronomicznego są istotne.
Celem konferencji jest dyskusja i zaprezentowanie kluczowych kwestii związanych z:
- możliwością poprawy wyniku finansowego gastronomii;
- optymalizacją planowania produkcji;
- ograniczeniem marnotrawstwa jedzenia;
- zastosowaniem filozofii ‘zero waste’ w gastronomii;
- wsparciem analitycznym pracy kuchni;
- budowaniem strategii CSR – odpowiedzialnego biznesu w kontekście ograniczania wpływu gastro na środowisko;
- tworzeniem systemów motywacyjnych i łączenie ich z celami związanymi z lepszym wynikiem finansowym.
Państwa obecność na konferencji oraz podzielenie się własnymi doświadczeniami w ograniczaniu kosztów gastro oraz planowaniu produkcji przyniosłaby cenny wkład merytoryczny. Zależy nam na silnej i konkurencyjnej branży hotelarsko-gastronomicznej, która ma znaczący udział i wpływ nie tylko na gospodarkę, ale również na los wielu pracowników.
Uwaga: „Pracodawcy Pomorza” będą wykonywać dokumentację w formie zdjęciowej i audiowizualnej całości lub części wydarzenia, co wiązać się będzie z utrwaleniem wizerunku uczestników konferencji w ramach działań informacyjnych i promocyjnych „Pracodawców Pomorza”. Uczestnictwo w konferencji będzie tym samym traktowane jako wyrażenie zgody na w/w utrwalenie wizerunku.
P R O G R A M W Y D A R Z E N I A