fbpx

Pracodawcy Pomorza

ENenglish

Sekcja Turystyki, Hotelarstwa i Gastronomii

Sekcja Turystyki, Hotelarstwa i Gastronomii

Przewodnicząca Sekcji

Sylwia Gadomska

ORBIS S.A. Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto

tel. 505 198 340

sylwia.gadomska@accor.com

Wiceprzewodniczący Sekcji

Henryk Lewandowski

INTERGASTR – „ GDAŃSKA”

tel. 603 924 227

henryk.lewandowski@wstih.pl

Wiceprzewodnicząca Sekcji

Bożena Gast

Hotel Bartan

tel. 602 651 580

hotel@hotelbartan.pl

Członek Zarządu

Urszula Szczęsna

Pałac w Leźnie

tel. 725 991 091

palac@ug.edu.pl

 ♦

Członek Zarządu

Jerzy Ejmont

VIVADENTAL Spółka z o.o.

tel. 606939346

jerzy.ejmont@vivadental.pl

 ♦

Członek Zarządu

Henryk Czoska

Impresario Przedsiębiorstwo Imprez Artystycznych

tel. 604 320 456

biuro.impresario@wp.pl

Członek Zarządu

Łukasz Wysocki

Gdańska Organizacja Turystyczna

tel. 607 055 502

got@visitgdansk.com

Członek Zarządu

Stanisław Wilgocki

Hotel Mercure Gdańsk Posejdon

tel. 505 198 234

stanislaw.wilgocki@accor.com

Członek Zarządu

Dawid Wilda

Stowarzyszenie Turystyczne Sopot

tel. 602 384 429

dwilda@sopot.pl


Założenia działalności Sekcji

Misja Sekcji:

Rozwój, współtworzenie i współpraca z organami samorządowymi, organizacjami i pracodawcami na rzecz spójnej strategii Pomorza w branży THiG.

Ambicja Sekcji

Naszą ambicją jest bycie najbardziej prestiżową, dynamiczną i wpływową społecznością branżowych ekspertów Pracodawców Pomorza.

Cel Spotkań:

  1. Integracja Środowiska, wymiana doświadczeń, współpraca na rzecz branży.
  2. Współpraca z ekspertami na rzecz tworzenia strategii Pomorza w obszarze THiG.
  3. Budowanie spójnego wizerunku grupy ekspertów jako partnerów do współpracy z innymi branżami i podmiotami.
  4. Mój zawód => Moja Pasja. Współpraca ze szkołami na rzecz budowania świadomości branżowej wśród młodzieży i przygotowania do zawodu.
  5. Szkolenia, warsztaty, panele dyskusyjne, networking. Nowe trendy w branży, nowa jakość usług – jak się zmieniać, jak wyprzedzać?
  6. Centrum informacji branżowych poprzez współpracę ze środowiskami wpływającymi na branżę THiG.
  7. Współpraca przez kompetencje, wiedzę i doświadczenie ekspertów – łączy nas cel nie dzieli konkurencja.
  8. Współpraca z innymi sekcjami PP na rzecz Stowarzyszenia.

Relacja ze spotkania Sekcji Turystyki Hotelarstwa i Gastronomii w dniu 11.10.2016

Informacje o powiększeniu składu Zarządu Sekcji na spotkaniu w dniu 09.01.2017


Członkowie sekcji

[connections enable_category_select=false category=’74’]