Sekcja Turystyki, Hotelarstwa i Gastronomii
♦
Przewodnicząca Sekcji
Sylwia Gadomska
ORBIS S.A. Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto
tel. 505 198 340
♦
Wiceprzewodniczący Sekcji
Henryk Lewandowski
INTERGASTR – „ GDAŃSKA”
tel. 603 924 227
♦
Wiceprzewodnicząca Sekcji
Bożena Gast
Hotel Bartan
tel. 602 651 580
♦
Członek Zarządu
Urszula Szczęsna
Pałac w Leźnie
tel. 725 991 091
♦
Członek Zarządu
Jerzy Ejmont
VIVADENTAL Spółka z o.o.
tel. 606939346
♦
Członek Zarządu
Henryk Czoska
Impresario Przedsiębiorstwo Imprez Artystycznych
tel. 604 320 456
♦
Członek Zarządu
Łukasz Wysocki
Gdańska Organizacja Turystyczna
tel. 607 055 502
♦
Członek Zarządu
Stanisław Wilgocki
Hotel Mercure Gdańsk Posejdon
tel. 505 198 234
♦
Członek Zarządu
Dawid Wilda
Stowarzyszenie Turystyczne Sopot
tel. 602 384 429
Założenia działalności Sekcji
Misja Sekcji:
Rozwój, współtworzenie i współpraca z organami samorządowymi, organizacjami i pracodawcami na rzecz spójnej strategii Pomorza w branży THiG.
Ambicja Sekcji
Naszą ambicją jest bycie najbardziej prestiżową, dynamiczną i wpływową społecznością branżowych ekspertów Pracodawców Pomorza.
Cel Spotkań:
- Integracja Środowiska, wymiana doświadczeń, współpraca na rzecz branży.
- Współpraca z ekspertami na rzecz tworzenia strategii Pomorza w obszarze THiG.
- Budowanie spójnego wizerunku grupy ekspertów jako partnerów do współpracy z innymi branżami i podmiotami.
- Mój zawód => Moja Pasja. Współpraca ze szkołami na rzecz budowania świadomości branżowej wśród młodzieży i przygotowania do zawodu.
- Szkolenia, warsztaty, panele dyskusyjne, networking. Nowe trendy w branży, nowa jakość usług – jak się zmieniać, jak wyprzedzać?
- Centrum informacji branżowych poprzez współpracę ze środowiskami wpływającymi na branżę THiG.
- Współpraca przez kompetencje, wiedzę i doświadczenie ekspertów – łączy nas cel nie dzieli konkurencja.
- Współpraca z innymi sekcjami PP na rzecz Stowarzyszenia.
Relacja ze spotkania Sekcji Turystyki Hotelarstwa i Gastronomii w dniu 11.10.2016
Informacje o powiększeniu składu Zarządu Sekcji na spotkaniu w dniu 09.01.2017
Członkowie sekcji
[connections enable_category_select=false category=’74’]