Przystawka
Naleśnik ryżowy z krewetkami, sałatką z mango, sosem chilli i chrupiącą rukolą
Zupa
Cebulowa z kozim serem na grzance
Danie główne
Królik duszony z warzywami, kluseczkami i buraczkami w pieczonym jabłku
Przystawki zimne
Sałatka z ośmiornicą
Tatar z tuńczyka bogato usłany dodatkami
Pieczona karkówka z curry
Udziec cielęcy duszny w rozmarynie
Śledź w oliwie z białą cebulką
Tatar z polędwicy wołowej z dodatkami
Tatar ze szpinakiem i boczkiem
Sałatka wegetariańska
Dania gorące serwowane przy Gościach
Kotleciki jagnięce
Polędwiczki z kaczki
Polędwica wołowa
Winniczki
Krewetki
Desery
Beza daktylowo kawowa
Tort kajmakowy
Pączki z konfiturą
Rolada z makiem i bakaliami
Piernik
Sernik
Musy owocowe
Napoje zimne i gorące
Woda mineralna z gazem i bez gazu
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy
Coca cola, tonic
Kawa i herbata
Aperitif
Koktajle sylwestrowe
Wino do kolacji
Wino białe i czerwone Chile Reserva
Na toast
Wino włoskie Prosecco
Open bar
Whisky Ballantine’s
Wódka Finlandia lub Wyborowa
Gin Seagrams
Pełna oferta alkoholi dostępna u kelnerów
WINA I ALKOHOLE W NOC SYLWESTROWĄ 50% RABAT
Restauracja Villa Uphagena zapewnia kompleksową obsługę, a w tym:
– aperitif, menu, open bar, wino do kolacji i na toast
– oprawę artystyczną i salę taneczną
Szczegółowe informacje znajdują się poniżej