Instytut Rozwoju Kadr
Jeśli chcą Państwo udoskonalić i podnieść swoje kwalifikacje zawodowe lub swoich pracowników z zakresu podstawowych systemów bezpieczeństwa żywności lub dowiedzieć się jakie działania i warunki higieniczne muszą zostać spełnione na wszystkich etapach produkcji, aby zapewnić bezpieczeństwo żywności zapraszamy na szkolenie:
Podstawy systemu GHP, GMP, HACCP, które odbędzie się 19.01.2014r.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób z sektora spożywczego, pracowników sklepów, gastronomii, produkcji oraz transportu związanego z żywnością.
Ponadto zapraszamy na profesjonalne programy szkoleniowe z zarządzania jakością z możliwością dostosowania ich do indywidualnych potrzeb Klienta.
W najbliższym czasie planujemy szkolenia m.in.:
- Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000, termin szkolenia: 17-18.01.14
- Audytor wewnętrzny systemu ISO 9001, termin szkolenia: 30-31.01.14
- Audytor wewnętrzny systemu ISO 17025, termin szkolenia: 07-08.01.14
- Audytor wewnętrzny systemu 5S, termin szkolenia: 26.01.14
- Ekspert systemu ISO 9001, termin szkolenia: 28-29.01.14
- Ekspert systemu HACCP wg ISO 22000, termin szkolenia: 24-25.01.14
- Pełnomocnik ds. systemu zarządzania jakością ISO 9001, termin szkolenia: 28-29.01.14
- Pełnomocnik ds. systemu HACCP wg ISO 22000, termin szkolenia: 24-25.01.14
- Pełnomocnik systemu GHP, GMP, HACCP, termin szkolenia: 19.01.14
- Badanie satysfakcji klienta w zarządzaniu jakością, termin szkolenia: 21.01.14
- Metody i narzędzia zarządzania jakością, termin szkolenia: 20.01.14
- Dietetyka – zasady żywienia i układania jadłospisów, termin szkolenia: 12.01.14
Zainteresowane osoby zapraszamy na stronę www.irk.com.pl i zapoznanie się z naszą ofertą.