Hotel Admirał serdecznie zaprasza Państwa do skorzystania z kolacji wigilijnej w naszym hotelu.
Święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, unikalna atmosfera jaka towarzyszy temu wydarzeniu jest jedyna w swoim rodzaju. Chcielibyśmy, aby to Hotel Admirał był Państwa partnerem w przeżyciu tych wyjątkowych chwil. Z przyjemnością zorganizujemy magiczną kolację Państwu i Państwa pracownikom.
Przykładowemenuświąteczne
Przystawka:
tarta z grzybami i sałatką z rukoli .
tatar z łososia w aromacie limonki i świeżego tymianku.
kawior z łososia na blinach z jajem przepiórczym
Zupa:
rybna z lanymi kluskami i dodatkiem trawy cytrynowej.
tradycyjna zupa grzybowa z łazankami.
czerwony barszcz na kiszonych burakach z uszkami
Danie główne:
łosoś ze szparagami, sosem holenderskim i ziemniakami au gratine.
pieczeń z indyka z sosem brzoskwiniowo-pomarańczowym,
pieczonymi ziemniakami i zasmażaną czerwoną kapustą.
pół pieczonej kaczki confit na musie z jabłek z pieczonymi ziemniakami i sosem
Deser:
puchar pavlova z owocami i kremem .
gorące ciastko czekoladowe z sosem z leśnych owoców.
tarta cytrynowa z bitą śmietaną i truskawkami
Cena kolacji – od 70 zł /os.
Ofertakolacjinoworocznej
Kolacja sylwestrowa da Państwu energię do zabawy
niezależenie od tego jakie macie plany na nocną zabawę.
Przystawka:
Risotto po mediolańsku.
Zupa:
Francuska zupa rybna z owoców morza bouillabisse.
Danie główne:
Polędwiczka cielęca pieczona w cieście francuskim na liściach szpinaku duszonego na krótko z sosem bordelaise oraz szparagami zapieczonymi w szynce presunto i puszystym puree ziemniaczanym.
Deser:
Truskawki zapieczone w kremie zabajon.
Ceny od 110 zł /os.
W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości zapraszam do kontaktu:
Recepcja:
Tel. +48 58 320 03 20
Fax. +48 58 320 03 21
Mail: recepcja@admiralhotel.pl
Dział marketingu i sprzedaży
Szymon Rekowski
M: +48 508 660 122
Mail: marketing@admiralhotel.pl