fbpx

Pracodawcy Pomorza

ENenglish

Czy stać Cię na marnowanie żywności? Jak działać? Jak zapobiegać? – seminarium dla restauratorów, hotelarzy…

Sekcja Turystyki, Hotelarstwa i Gastronomii „Pracodawców Pomorza” serdecznie zaprasza na seminarium

Czy stać Cię na marnowanie żywności?
Jak działać? Jak zapobiegać?

Panel dedykowany dla restauratorów, hotelarzy i wszystkich którzy chcą wiedzieć więcej

Prelegenci:

  1. Anna Kobiela Kanaan
    Dyrektor Banku Żywności w Trójmieście: 40 min Jak Bank Żywności współpracuje z Biznesem – Bank Dobrych Miejsc, Ogrody społeczne, „przejęcie Instagramu” Matarni/Ikei na 10 dni. Możliwości współpracy z bankiem w aspekcie szkoleń, eventów, ogrodów społecznych w miejscach pracy.

 

  1. Tomasz Szuba MBA University of Minnesota/Carlson School of Management – ekspert w dziedzinie zarządzania strategicznego, zarządzania zmiana, konkurencyjności MSP. Brał udział w ponad 40 projektach doradczych w Polsce i zagranica (Ukraina, Azerbejdżan, Kirgistan, Jordania, Chorwacja, FYROM, Bosnia/Hercegowina, Rumunia). Współpracował m.in. z KPMG, Deloitte, Andersen Business Consulting, Bankiem Swiatowym. Od ponad 10 lat prowadzi również własną działalność gospodarcza. Na spotkaniu sekcji będzie reprezentował swój start-up pod nazwa Venturis Horeca, ktory zajmuje się gospodarka obiegu zamkniętego w szczególności sprawami odpadów spożywczych (monitoring, pomiar, planowanie, ograniczanie).

 

Zapraszamy w dniu 11.12.2017 – „Pracodawcy Pomorza” Al. Zwycięstwa 24

Początek spotkania godzina 14.00 

Prosimy o rejestrację poprzez poniższy link

Dla członków „Pracodawców Pomorza” – spotkanie bezpłatne

Dla firm, osób i instytucji nie zrzeszonych odpłatność 30zł brutto – płatna na podstawie FV wystawianej po zgłoszeniu przez formularz