Serdecznie zapraszamy
na spotkanie informacyjne w zakresie realizowanego przez Wyższą Szkołę Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku strategicznego i innowacyjnego programu studiów podyplomowych w zakresie Executive Master of Business Administration MBA w branży HoReCa z wykorzystaniem technologii VR – projekt nagrodzony przez Marszałka woj. Pomorskiego za wykorzystanie technologii VR w edukacji w kategorii „Innowacja w turystyce 2022”, objęty patronatem przez Pracodawców Pomorza oraz Izbę Gospodarczą Gastronomii Polskiej.
25 stycznia 2024 r., godz. 11.00
siedziba Pracodawców Pomorza
Program spotkania:
11:00 Executive Master of Business Administration MBA w branży HoReCa z wykorzystaniem technologii VR – Łukasz Szołtys, hotelarz, trener i konsultant z ponad 15 letnim doświadczeniem w zakresie zarządzania przedsiębiorstwami, wykładowca akademicki, Kanclerz WSTiH w Gdańsku
11:30 wsparcie pracodawców w zakresie inwestycji w kapitał ludzki – dofinansowania z KFS
12:00 przerwa kawowa
12:15 „Wykorzystanie sztucznej inteligencji w biznesie” – Jakub Gorazdowski – socjolog, przedsiębiorca, menadżer, specjalista do spraw sprzedaży oraz obsługi Klienta, wykładowca i trener, pasjonat historii i motoryzacji.
Studia MBA w Hotelarstwie proponowane przez WSHIT w Gdańsku, to zaawansowany program obejmujący szeroko pojęte innowacyjne zarządzanie biznesem i przygotowujący do pełnienia kluczowych funkcji w branży HoReCa. Stanowią idealne rozwiązanie dla osób pragnących doskonalić lub zdobyć praktyczne, nowe umiejętności w najdynamiczniej rozwijającym się sektorze usług.
Nasze zajęcia, prowadzone przez uznanych praktyków biznesu kładą nacisk na kreatywne zastosowanie wiedzy w rzeczywistych projektach, co umożliwia zdobycie cennego doświadczenia nie tylko w branży hotelarskiej, lecz także w innych branżach.
Zapraszamy!
Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń. Potwierdzenie obecności prosimy kierować do: rekrutacja@wstih.pl
Osoba do kontaktu: Ada Zacharewicz, Dziekan ds. Rozwoju i Relacji Zewnętrznych, Ada.zacharewicz@wstih.pl, 601 515 745